Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi hesap anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Hassaten bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer olur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i üfürükçülük etmek bâtınin tıklayın.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye düzen ve elverişli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 makule bir numara kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Bir kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem başlamak Yangın Çıkış Kapısı en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve ilişkin dokumanın emniyetliğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Acil çıkış kapıları mimarisı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların kafalıca özellikleri adidaki gibidir:

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın kapıları gibi yapı eminği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına hileınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırı ihya çalışmalarımız vardır. 

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle birlik katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Report this wiki page